www.charlottehelaaret.se
Valutor:
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur


Skickas till: Hela världen ! NEJ Hanteringsavgift, ingen skatt!

När du har beställt din beställning genom att klicka på "Checkout" -knappen ser du orderbekräftelsessidan och ett e-postmeddelande med ditt beställningsnummer skickas till dig. Om du inte får bekräftelsemailen, kontakta oss via e-post eller kontakta oss via livechatt med en fashion specialist.

Alla framgångsrika beställningar kommer att levereras inom 24-36 timmar, när din beställning har skickats, skickar vår kundtjänst dig ett e-mail inom de närmaste 48 timmarna som speglar ditt orderspårningsnummer.

Sjöfartsagenter

Vi brukar använda DHL, EMS, UPS eller FedEx för att leverera dina föremål, direkt till din dörr.

EMS

Den internationella expressposttjänsten är en särskild posttjänst som erbjuds av postförvaltningarna i länderna och regionerna i världen där EMS-artiklar har förmånsbehandling av post-, tull- och flygbolag. Med hög hastighet och hög kvalitet överför EMS till kunderna brådskande brev, dokument, bankräkningar, prover och varor. Samtidigt tillhandahåller det spårning och efterfrågning på olika sätt. Dessutom erbjuder EMS vissa utökade tjänster som förklarande, förpacknings- och försäkringsagenten.

Idag har China Post International EMS-service etablerat serviceförbindelser med mer än 200 länder och regioner i världen.

UPS

UPS grundades 1907 som ett budbärarföretag i USA, och har vuxit till ett företag på 49,7 miljarder dollar genom att tydligt fokusera på målet att möjliggöra handel över hela världen. Idag är UPS ett globalt företag med ett av världens mest erkända och beundrade varumärken. Det har blivit världens största paketleverantör och en ledande global leverantör av specialiserade transport- och logistiktjänster. Varje dag hanterar UPS flödet av varor, medel och information i mer än 200 länder och territorier över hela världen.

DHL

Adrian Dalsey, Larry Hillblom och Robert Lynn-DHL grundades i San Francisco för snart 40 år sedan av 3 spirande entreprenörer - fortsatte att expandera till en fenomenal takt. Idag står den som den globala marknadsledaren för den internationella express- och logistikindustrin.

DHLs internationella nätverk kopplar mer än 220 länder och territorier över hela världen och sysselsätter cirka 300 000 anställda. DHL erbjuder också oöverträffad kompetens inom express-, flyg- och sjöfrakt, landtransport, kontraktslogistiklösningar samt internationella posttjänster.

TNT

Är verksam i att överföra dokument, paket, paket och frakt över hela världen. TNT plockar upp, transporterar, sorterar, hanterar och lagrar paket i över 200 länder via två divisioner, Mail and Express. TNT sysselsätter runt 161 500 personer för att vi ska kunna tillgodose våra kunders behov. TNT är en del av den globala transport- och distributionsindustrin - en stor industri uppskattas vara värd omkring 3.500 miljarder dollar. TNT är starkt engagerat i ansvarsfullt företagsmedborgarskap - Det rankades först i Dow Jones Sustainability Index 2007 och 2008.

Leveransinformation

Att se till att du anger en rätt leveransadress är avgörande när du lägger en beställning, samt telefonnummer och e-postadress. Vårt företag kan inte ansvara för omlastning om du gav oss en felaktig leveransadress.

Spåra din beställning

När beställningen har skickats skickas ett spårningsnummer till dig. Följ anvisningarna i e-postmeddelandet för att spåra ditt paket. Med det här spårningsnumret kan du spåra framstegen på dina föremål från det att din beställning lämnar vårt lager till den tid det kommer till din dörr!

Anpassad

Du behöver inte oroa dig för om paketet kan passera anpassningen eller inte. Vi samarbetar med rederiet för att hjälpa kunderna att klara anpassade rutiner. Och du behöver vanligtvis inte betala någon skatt. Hittills har tulldeklarationsprocenten för våra produkter nått 100%.

Frakt till alternativa adresser

I ett försök att förhindra bedrägliga beställningar kräver vi alla första gången beställningar skickas till kreditkorts faktureringsadressen. På grund av arten av onlinetransaktioner är det inte möjligt för oss att göra ansikte mot ansikte verifiering av informationen. Vi tillåter att någon senare order skickas till en annan adress. Om du behöver din första order som skickas till en alternativ adress, vänligen kontakta ditt kreditkortsföretag och få den alternativa leveransadressen tillagd som en auktoriserad "Skicka till" -adress för våra verifieringsändamål.

tillbaka