Bloggar:

(Klicka på bilderna)

Träning och kost:

Yoga & Yogaliv:

Familjeliv:
 

Livsstilsbloggar:

Favoritbutiker:

Sport:

Böcker:

Säker Stil av Ebba K von Sydow och Emilia de Poret.
Inspirerande guide för hur du kan tänka kring din garderob, dina inköp och vad du ska sätta på dig. Vacker bok, vackra bilder och massor av bra tips och idéer. Perfekt för alla oss som varje morgon konstaterar att vi har en full garderob - men ingenting att sätta på oss...

Lycka nu av Titti Holmer
Den här boken lånade jag som e-bok på biblioteket och låg och sträckläste på min iPad. 
Den innehåller allt jag älskar med böcker av det här slaget. Meditation, Mindfulness, Råd om hur man bäst tar hand om sig själv, konkreta tips och råd, massor av information och enormt inspirerande i sin enkelhet.

Maten är min medicin, Ayurveda i ditt kök.
Kost och hälsa och ayurvediskt tänk och massor av inspiration! Det är en vegetarisk kokbok som beskriver vad maten gör med oss med stöd i den Ayurvediska hälsoläran och livsfilosofin. Du får lära dig vad du ska äta utifrån vilken kropsstyp du tillhör. En bok jag ofta återkommer till och som har en given plats i köket här hemma!

ALLT av Robin Sharma!
Jag älskar Robin Sharmas böcker. Munken som sålde sin Ferrari läste jag för flera år sen och det blev startskottet för min del in i ett helt nytt sätt att tänka. Den fick mig att börja meditera och fokusera på saker som verkligen betyder något.  Läs dem!

Munken som sålde sin Ferrari

De hemliga breven från Munken som sålde sin Ferrari

Vem gråter vid din grav?