En underbar present

I veckan fick jag en underbar present från min dotter!
Hon hade själv köpt boken "Säker Stil" och bara älskade den och kände att hon ville sprida den till alla hon älskar - så jag fick en bok!
Visst var det helt underbart gulligt?
Så jag ägnade förra helgen åt att läsa den här mysiga boken (med en del avbrott för det fanns ju lite annat inplanerat också) och blev så otroligt inspirerad!
Det ÄR verkligen en bok man vill sprida - och rekommendera - för den gör det där med mode, stil och vad man ska sätta på sig varje dag så otroligt ENKELT!

Grundkonceptet är att rensa ut allt man inte använder ur garderoben, och istället satsa på att köpa basic plagg som man verkligen använder i bra kvalitet.
Jag hörde ett tips på deras podd (även den med namnet Säker Stil), att man kan ta på sig 10 outfits, be någon ta ett foto på en, och så har man ALLTID 10 bra outfits (eller fler om man orkar) redo.
För man glömmer så lätt bort vilka snygga kombinationer man kan ha ju!

Jag rekommenderar den här boken till alla, oavsett VILKEN stil man har! Den behöver inte vara dyr och rosa, det är inte det som är grejen.
Den är perfekt för alla oss som varje morgon konstaterar att vi har en full garderob - men ändå ingenting att sätta på oss...
Köp den! Läs den!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Frida » Att vara utbränd på semestern:  ”Otroligt hög igenkänning! Ser att det var några år sedan den skrevs, men högst ..”

  • ingrid » Butterflies:  ”Så fina bilder. Du är så duktig fotograf.”

  • Göran Siegers » Vår vackra huvudstad:  ”Stadens siluett hinner förändras på ett är”

  • Boris Kan » Två veckor:  ”Charlotte jag behöver en bra bild på infekterad hand efter kattbett till en kom..”

Bloggarkiv

Etikettmoln