Friday night in Stockholm

Igår blev det verkligen en underbar dag i stan!
Jag har ju börjat på nytt jobb för två veckor sen och trivs verkligen oroligt bra där! Det känns så roligt. Dock är det mycket nytt att lära och min hjärna är fortfarande känslig för stress så jag får hela tiden passa mig så att jag inte bränner ut mig. Jag har ju verktygen nu men vet också hur otroligt lätt det är att man tappar kontrollen över stressen i vardagsruschen.

Nåväl, i fredags bjöd jobbet på supergod lunch på Berns, och jag bara ÄLSKAR den vackra miljön där! Maten var också god, men de har asiatiskt kök och det är inte riktigt min favoritmat med allt friterat och sötsurt. Men helt okej var det, för att vara asiatisk mat!

Efter jobbet så mötte Micke upp mig utanför jobbet och vi gick till Capital roof top bar (takbaren på Scandic Continental). Vi går ofta hit när vi ska ha AW, dels för utsikten och dels för att det är ett ganska skönt ställe där det går att prata med varandra. Musiken är inte dominerande och sorlet stör inte heller där.
Jag var extremt trött efter allt nytt på jobbet så jag tänkte inte bli sen men det var så trevligt så det var svårt att bli annat! :)

Vi gick och åt på Italiana, så otroligt god pasta där!

LINGUINE CON FRUTTI DI MARE CON POMODORINI
LINGUINE CON FRUTTI DI MARE CON POMODORINI

Och eftersom Micke reser en hel del i sitt jobb så har han en del frinätter på Scandic så vi bestämde oss för att stanna kvar i stan över natten. Vi checkade in på Scandic Continental, det hotellet som har den mysiga takbaren.

Rummet var helt okej, utsikt över Klarabergsgatan och delar av Vasagatan vilket var mysigt även om de håller på och bygger om hela Klarabergsgatan just nu.

Vi fräschade till oss och gick sen upp på skybaren igen... Vaknade med lätt huvudvärk men det var det värt!

Hotellfrukost är ju nästan det bästa med att sova på hotell! Man äter en massa saker som man ALDRIG skulle äta till frukost annars och det är såååååå gott!

Ja, det blev en riktig helkväll på stan och i dag, lördag, så tog vi en runda i city för solen sken och det var så skönt väder att strosa runt i.
Vi testade en Pumpkin spice Latte på Starbucks - och ja, de var precis så goda som vi hade hört! Väldigt söta, men det är ju ändå lördag så lite lördagsgodis får man väl unna sig...

Nu är jag lite sliten men vi tog en tur till telebutiken för min telefon har blivit så dålig, och jag beställde en ny. En guldfärgad iPhone 8! Beslutet gick så fort så jag hann knappt fatta det själv men det blir himla kul när den väl dyker upp!

Kram från mig

Etiketter: stockholm

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln