Ett regnigt Västervik

Vi börjar ju inse att vi har lagt semestern helt fel i år för det bara regnar och regnar...
Men vi låter oss inte knäckas av lite dåligt väder. Idag åkte vi till Västervik för att shoppa lite och äta god lunch.

Det blev mat på Harrys i hamnen och sen lite nödvändiga - och stundtals mindre nödvändiga - inköp. Vädret var illa, regnet öste ner och vinden piskade oss i ansiktet men vi har gnällt färdigt över det nu.
Vi åkte hem och eldade upp värme i bastun och satte oss där istället och njöt av det mysiga i att regnet öste ner utanför bastufönstret... och in genom taket i rummet utanför där ute i bastuboden. Det ska inte vara för lätt inte. :) Efter bastun, när svetten rann från oss alla, så insåg vi att det var stopp i avloppet i duschen dessutom. Om någon undrar om jag tycker det är kul med gamla hus så är svaret just idag NEJ! Sen får Ernst säga vad sjutton han vill!
Kram och regnigt Godnatt från mig

Etiketter: sommar

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln