Julstök i köket

Vi har ju som tradition att göra ett pepparkakshus till jul, så även i år. Så vi gav oss hän den tålamodsprövande uppgiften igår kväll och det blev ju riktigt sött! Faktiskt så får jag erkänna att vi fuskade i år och köpte ett färdigt hus så det vi egentligen gjorde var att montera ihop det och dekorera det... Men det var tålamodsprövande nog! Vi har gjort lite olika, vissa år har vi gjort egen ritning och byggt upp pepparkakshus som varit miniatyr av vårt eget hus, andra år har vi använt en färdig mall av pepparkakshus och några få år har vi gjort som i år - och köpt färdiga delar! Det går ju det med!
Alexandra pimpade skorstenen, Ellen gjorde en snölykta av mini-marränger och Angelica var en mästare på glasyren!

Findus älskar Polkagrisar, jag tänkte att han var ganska unik men söker man lite på nätet så inser man att många katter tycker om polkagris... Konstigt. Smaken påminner tydligen något om Kattmyntans. Sen ska de väl inte äta hur mycket som helst av det kan man ju tänka sig, om inte annat så för deras tänders skull...

Etiketter: jul

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Frida » Att vara utbränd på semestern:  ”Otroligt hög igenkänning! Ser att det var några år sedan den skrevs, men högst ..”

  • ingrid » Butterflies:  ”Så fina bilder. Du är så duktig fotograf.”

  • Göran Siegers » Vår vackra huvudstad:  ”Stadens siluett hinner förändras på ett är”

  • Boris Kan » Två veckor:  ”Charlotte jag behöver en bra bild på infekterad hand efter kattbett till en kom..”

Bloggarkiv

Etikettmoln