En tur till paradiset

Jag vet inte vad det är med det här stället som jag älskar så otroligt mycket...

Vi var nere på Brödbacken för en dryg vecka sen, Angelica skulle göra sin prao hos sin pappa så det blev några extra dagar nere på Brödbacken.
Emelie och hennes pojkvän hade varit nere en vecka tidigare och reagerat på att ytterdörren var svår att öppna vilket oroade mig lite. När vi kom ner insåg vi varför, en takpanna hade glidit åt sidan och lämnat fritt inflöde för allt vatten som regnat de senaste veckorna. Ytterligare en vattenläcka var ungefär det minsta jag behövde...
Micke lagade läckan och vi torkade ut träet så nu fungerar allting som det ska igen.
Men jag insåg att jag nu är det verkligen dags att byta tak på mitt älskade Brödbacken, så nu väntar jag in offerter för takbyte.
Inte så rolig utgift men en av de viktigaste som finns på ett hus.
Jag älskar verkligen det här stället så självklart ska "mössan på" så att det står i många, många år till!

Veckan innan vi åkte ner var en riktigt tung vecka, jag sov hela vägen ner till Småland på fredagen och var helt slut de första dagarna. Men det magiska sker varje gång, kraften återvänder och jag får sakta men säkert både energi och styrka tillbaka.
Jag är så tacksam över att jag har det här underbara paradiset att återvända till och slicka såren efter alla strider uppe i storstan.

Etiketter: vinter

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Frida » Att vara utbränd på semestern:  ”Otroligt hög igenkänning! Ser att det var några år sedan den skrevs, men högst ..”

  • ingrid » Butterflies:  ”Så fina bilder. Du är så duktig fotograf.”

  • Göran Siegers » Vår vackra huvudstad:  ”Stadens siluett hinner förändras på ett är”

  • Boris Kan » Två veckor:  ”Charlotte jag behöver en bra bild på infekterad hand efter kattbett till en kom..”

Bloggarkiv

Etikettmoln