En perfekt dag

Tre av mina fyra tjejer fick jag med mig till Torekällberget idag. Trots att vädret inte var så roligt så var det en helt underbar dag och det kändes nästan som när tjejerna var små och vi var på utflykt!

Och ja, de blev som "barn på nytt" och fick till och med köpa varsin strut med karameller!

Torekällberget ligger i Södertälje och är ett smått fantastiskt gratisnöje som jag tycker att fler borde upptäcka. Gamla vackra byggnader, historia, djur, gott fika och lugn och ro.

Jag gick hit ofta när jag var barn, eftersom vi bodde i Södertälje då. Jag till och med rymde från skolan en gång när jag var 7 år för att ta hand om hästarna på Torekällberget.
Har alltid älskat det här stället och nu när jag går här så inser jag hur likt många ställen i Småland det är. Det är inte konstigt alls att jag sen valde att flytta dit och att jag fortfarande trivs så otroligt bra i Småland också!

Jag skulle vilja ha höns och några getter, det är en dröm jag har.

Lanthandeln på Torekällberget.
När jag var liten köpte vi alltid strutar med karameller här (nu låter jag bra gammal men det VAR "gammaldags" redan då, jag lovar!) så det gjorde vi idag också!

En underbar regnig höstdag som jag kommer att bära med mig i hjärtat!
Kram från mig

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Frida » Att vara utbränd på semestern:  ”Otroligt hög igenkänning! Ser att det var några år sedan den skrevs, men högst ..”

  • ingrid » Butterflies:  ”Så fina bilder. Du är så duktig fotograf.”

  • Göran Siegers » Vår vackra huvudstad:  ”Stadens siluett hinner förändras på ett är”

  • Boris Kan » Två veckor:  ”Charlotte jag behöver en bra bild på infekterad hand efter kattbett till en kom..”

Bloggarkiv

Etikettmoln