Min smarta stuga

Sommaren börjar ge upp och hösten är på väg. Det känns i luften och det gör mig verkligen ingenting eftersom hösten är min favoritårstid!
I helgen var vi nere på Brödbacken för att plantera lite nya växter och dra igång mitt Smarta Hus! :-)
Nu äntligen så kan jag stänga av och sätta på elementen från min mobil och jag kan se hur många grader det är i huset hela tiden vilket minimerar frysrisken!
Jag är inte särskilt intresserad av teknik men ibland lyckas det banne mig hitta på saker som är RIKTIGT BRA!
Det som behövs är ett bredband och ett Start-kit av Proove Smart Home.

Det finns ju tillfällen då tekniken faktiskt gör det väldigt mycket enklare - och det var väl ändå det som var meningen?
För i övrigt så tycker jag ibland att det känns som att datorer och telefoner och teknik börjar äta upp alla människors tid. Alla är online hela tiden och samtidigt så stressar folk mer än någonsin. Jag läggar allt oftare ifrån mig mobilen och datorn sitter jag sällan vid när jag inte jobbar för jag inbillar mig att hjärnan behöver ha lite tråkigt ibland.
Sitta på tåget och se ut genom fönstret och se landskapet svepa förbi, smälta det som hänt under dagen eller bara vara - istället för att direkt logga in på Facebook, Instagram, Twitter eller surfa på nätet eller spela något spel.
Ingen hjärna kan klara av att ständigt matas med information...

Jag hann också skörda potatisen (den underbara potatishinken är från In & Finn) och plantera lite nya växter (Syrénhortensia, First-Aid-flowers, Tranbär, Röda krusbärsbuske och tre Klematis).
Det ska bli jätteroligt att se allt börja växa - och förhoppningsvis blomma/ge bär - nästa sommar!

Etiketter: sommar trädgård

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Frida » Att vara utbränd på semestern:  ”Otroligt hög igenkänning! Ser att det var några år sedan den skrevs, men högst ..”

  • ingrid » Butterflies:  ”Så fina bilder. Du är så duktig fotograf.”

  • Göran Siegers » Vår vackra huvudstad:  ”Stadens siluett hinner förändras på ett är”

  • Boris Kan » Två veckor:  ”Charlotte jag behöver en bra bild på infekterad hand efter kattbett till en kom..”

Bloggarkiv

Etikettmoln