En kort vecka på Brödbacken

Trots att jag bär på en ständig längtan till mitt underbara Brödbacken så blev det bara en ynklig liten vecka där den här sommaren.
Jag passade på att skörda och Micke klippte gräs.

Det är så otroligt rofyllt att vara hemma på Brödbacken. Först när jag kommer hit så kan jag andas på riktigt och känna total livsglädje.

När vi åkte ut till mammas stuga, för att klippa gräset där också, så kom den stora sorgen över mig. Saknar mamma så otroligt mycket, det är så mycket jag skulle vilja fråga henne och prata med henne om som jag inte längre kan.
Det är så orättvist att både pappa och Jan gick bort och att mamma fick en totalt förödande hjärnblödning. Att ingen fick vara kvar! De är så underbara människor alla tre och det förtjänade det bästa! Jag tycker bara det är så himla orättvist.

Före och Efter i mammas stuga
Före och Efter i mammas stuga

Det är ju sånt här man inte kan påverka, man ska försöka acceptera det och lära sig att leva med det även om det är väldigt svårt.

Jag hoppas att kunna ta med mig mamma ner någon helg så att hon får komma ner till sin älskade stuga igen. Det skulle kännas så bra.

Något vi verkligen kunde konstatera var att det blir gott om frukt i år! Både äpplen och päron i massor! Så om några veckor ska vi åka ner och skörda!
Mycket getingar var det också.
Vi köpte en getingfälla som jag var lite skeptisk till - men den fungerade verkligen!

Om det är möjligt att njuta mer av Brödbacken än vad jag gör - så skulle det vara Findus då.. Han ÄLSKAR att vara där, det märks verkligen på honom!

Etiketter: sommar småland

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Frida » Att vara utbränd på semestern:  ”Otroligt hög igenkänning! Ser att det var några år sedan den skrevs, men högst ..”

  • ingrid » Butterflies:  ”Så fina bilder. Du är så duktig fotograf.”

  • Göran Siegers » Vår vackra huvudstad:  ”Stadens siluett hinner förändras på ett är”

  • Boris Kan » Två veckor:  ”Charlotte jag behöver en bra bild på infekterad hand efter kattbett till en kom..”

Bloggarkiv

Etikettmoln