Time for a break

Jag är sjukskriven igen, blev tvungen att "dra i nödbromsen" ett tag.

Jag har ju varit här förut och uppenbarligen inte riktigt fattat allvaret eftersom jag hamnar i samma stress igen. Den här gången ska jag göra vad som behövs för att jag ska börja må bra igen.

Det fungerar inte riktigt att bara köra på som förut och tro att allt annat kommer lösa sig, för det gör det inte riktigt. Har man en gång bränt ut sig så är man känsligare för stress, men man känner också av symtomen tidigare och reagerar snabbare.

Det var när jag tappade bort min bil som jag bestämde mig för att jag behöver ta det lugnare om jag inte ska bli allvarligt sjuk snart.
Bilen stod nere vid tågstationen i fem dagar och jag hade ingen som helst aning om var jag gjort av den, trodde den var stulen...

Nu ska jag fokusera på det som är viktigt ett tag.
Och bygga upp allting från grunden igen, det får ta den tid det tar men den här gången måste det bli en stabilare grund att stå på.
En vardag som faktiskt fungerar.
En hälsa som inte oroar mig.

Jag vet sedan tidigare reaktioner att det här är väldigt vanligt att man trillar tillbaka efter ett tag när allt "är som vanligt" igen. 
Jag har därför bestämt mig för att lägga en blogg på sidan om den här bloggen, om min resa tillbaka från Utbrändheten.
En blogg som enbart kommer att handla om hälsa och tips och råd för att hur man tar sig tillbaka från utbrändhet. Om du är i en liknande situation som min så kommer du förhoppningsvis hitta en del tips och råd och igenkännande under resans gång och i så fall så finns bloggen uppe i menyn under "Hälsa - Vägen tillbaka".
För er andra så fortsätter min blogg här som vanligt! :) 

Etiketter: utbränd hälsa stress

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Etikettmoln