Körsbärsträden i Kungsträdgården - check!

Nu blommar körsbärsträden i Kungsträdgården i Stockholm och det är väl det bästa av vårtecken?! Himmelskt vackert och det är med all säkerhet Stockholms mest fotograferade träd dessutom. Men det är helt omöjligt att INTE fotografera dem när man ser dem...

Emelie, Alexandra och Angelica <3
Vi hade en skön dag på stan på lördagen. Njöt av körsbärsträden i Kungsan och sen tyckte vi att det var dags att Angelica smakade på Sushi som hon lyckats undivka hittills. Så det blev Sushi-buffé och sen lite shopping.
Hon åt lite Sushi, tyckte väl inte att det var det godaste hon ätit men tack och lov så fanns det en hel del annat på buffén också så alla blev mer än mätta...

Vackra Kungsträdgården

Min äldsta tjej, Emelie. Hon är 20 år nu och har flyttat hemifrån tillsammans med sin sambo Marcus. De har nu äntligen fått tag på en studentlägenhet och det är en enorm bedrift att få tag på en hyreslägenhet i den här stan - men det finns ingenting som den här tjejen inte klarar av! <3

En liten iaktagelse i huvudstaden är att det börjar laddas inför Eurovision. Nedanför Slottet bygger de en temporär festplats för Eurovision-deltagare, pressfolk och oss vanliga dödliga. Ska bli så roligt!
Alla i min familj älskar Eurovision!

Etiketter: stockholm vår

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Frida » Att vara utbränd på semestern:  ”Otroligt hög igenkänning! Ser att det var några år sedan den skrevs, men högst ..”

  • ingrid » Butterflies:  ”Så fina bilder. Du är så duktig fotograf.”

  • Göran Siegers » Vår vackra huvudstad:  ”Stadens siluett hinner förändras på ett är”

  • Boris Kan » Två veckor:  ”Charlotte jag behöver en bra bild på infekterad hand efter kattbett till en kom..”

Bloggarkiv

Etikettmoln