Sommaräpplen och studier

Underbara Augusti går mot sitt slut.
Sommaräpplena hänger tunga på träden och jag känner mig alltid lika rik när jag kan gå ut och skörda. Plocka in i massor och äta, frysa in, göra äppelkakor, äppelpajer, äppelmos, äppelkräm och använda dem i sallader, till maten - det finns inga gränser för hur mycket man kan göra med äpplen!

Sen gäller det att försöka samla ihop alla små frön så att man får njuta av allt vackert och gott även nästa år!
Det finns en hel del att pyssla med i trädgården i pausen mellan allt pluggande.

Det ger ro i själen.

Tyvärr har jag fortfarande Teflonhjärna och ingenting av det jag läser fastnar i skallen.
Jag har inte så lite panik över detta - men försöker att "lugna ner mig" med att det ÄR en väldigt svår utbildning och jag bara kan göra så gott jag kan.

Etiketter: sommar trädgård

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln