Vackra Stockholm

Sett från Hammarby Sjöstad.
Det är skönt med en kvällspromenad utmed vattnet. Stockholm är så otroligt vackert sommartid.
Inne i stan sjuder det verkligen av liv nu, runt mitt jobb börjar de stänga av inför prins Carl Philip & Sofias bröllopskortege, Kungsträdgården är verkligen fylld till bredden av glada människor som sitter i solen och njuter med en glass eller ett glas vin och på gatorna kör studentflaken som gungar av dans och musik.
Jag bara älskar det! Sommar-Stockholm!

Kommer jag sakna det? Ja, kanske lite. I alla fall sommartid - men tack och lov så kommer det ju att finnas kvar så jag kommer definitivt komma hit ofta och njuta - och hälsa på alla underbara människor som jag kommer sakna jättemycket!
Men, är det något jag har lärt mig så är det att man inte vet någonting om framtiden någonsin, vem vet - vi kanske kommer tillbaka hit så småningom? 
Även om jag inte tycker om bostadsmarknaden här, så är det väldigt mycket annat jag tycker om här! <3

Emelies student är nu över, Alexandra har gått ut andra året, Angelica har slutat femman - och idag slutar Ellen nian - så från och med i morgon förklarar vi sommarlovet invigt! 
 

Etiketter: sommar stockholm

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Frida » Att vara utbränd på semestern:  ”Otroligt hög igenkänning! Ser att det var några år sedan den skrevs, men högst ..”

  • ingrid » Butterflies:  ”Så fina bilder. Du är så duktig fotograf.”

  • Göran Siegers » Vår vackra huvudstad:  ”Stadens siluett hinner förändras på ett är”

  • Boris Kan » Två veckor:  ”Charlotte jag behöver en bra bild på infekterad hand efter kattbett till en kom..”

Bloggarkiv

Etikettmoln